Za farst

O da, primul post !

E putin diferit de postul pe care il tineam cand eram mic, atunci trebuia sa nu mananc de dulce, sa nu injur, sa nu mint, sa nu fac o gramada de lucruri… Trebuia sa ma spovedesc la popa, sa-i spun ce am facut si sa il asigur ca nu am mintit (puteam la 11-12 ani sa fumez, sa beau, sa fur, sa omor rate si gaini dar nu era bine sa mint). Parintele zicea ca nimeni nu o sa afle ce ii zic eu, dar cu toate aistea dupa slujba mama mereu stia ce i-am spus. Iar eu faceam toate aceste lucruri ca la sfarsit sa primesc o lingurita de vin.

In schimb in postul de acilisa pot sa fac ce vrea muschiul meu. Pot sa ma plang ca de vreo 3 saptamani fac cacuta pe intuneric, sau ca la dusuri nu mai ai loc de parul pubian al colegilor de palier. O sa fie distractiv si cred ca o sa tin “post”.

BTW

Senzational !

Bianca lui Bote şi-a pierdut căţeluşa. 1.000 de euro recompensă pentru cel care o găseşte.

Tags: , , ,

2 Responses to “Za farst”

  1. george seful lor Says:

    sunt onorat sa pun primul comentariu la primul articol al viitorului primului bloger al tarii! Sunt bucuros sa aflu ca dusurile din ASE nu s-au schimbat , cu aceasi nesimtiti care se rad la floci si nu spala dupa. Bravo bobo.! Fie ca acest comentariu sa nu fie si ultimul! Succes!

  2. Fane Says:

    bobo, vezi ca suntem in postul Craciunului!
    apropo, iti doresc succesuri!!! :))

Leave a comment