fucnet

Studentii au abandonat “net-ul” cu toate www-urile, http-urile, link-urile, blog-urile, facebook-urile, twitter-urile si hi5-urile. Acum se socializeaza pe usile de la closet… E incredibil, toata lumea e aici, toti posteaza, toata lumea este intr-o permanenta miscare. Aici ai tot, de la club-ing pana la religie si literatura.

Spre exemplu, pasionatii de Counter Strike si DOTA au acum alternativa: “BOUGER BOORD” (acesta se pare ca este un joc magic de pus dorinte, bazat pe o legatura stransa intre degete si fecale. Personal nu am incercat, dar din cate am inteles este echivalentul jocului “mijitea cu deshtu”).

Cei pasionati de literatura pot purta discutii cu alti impatimiti si isi pot publica in exclusivitate poeziile, fabulele sau invataturile. Singurul dezavantaj este faptul ca “legea dreptului de autor” nu este respectata, iar anumite semnaturi pot fi contestate in instanta.

Pasionatii de publicitate se pot regasii si ei in acest mediu… aici au ocazia sa isi puna in aplicare toate strategiile de promovare. Idea de baza este sa isi vanda produsul sau serviciul… unii reusesc, iar altii nu, asta ramane doar la atitudinea cititorului si la nevoile sale. De remarcat este insa faptul ca aici nu este un mediu propice pentru a face reclama produselor alimentare sau vestimentare.

Twitterashii sunt si ei prezenti… dar in mare parte contributia lor este limitata… avand in vedere contextul, nu pot face comentarii directe asupra evenimentelor prin care trec deoarece pot face doar treaba mica sau treaba mare.

Aici gasim aici si religie. (no comment)

Din pacate acest fenomen are parte si de persoane care se opun vehement acestui curent. Aici ma refer la acele persoane care inca cred ca Internetul mai prezinta interes… patetic.

Iti poti face CONT extrem de simplu, si nici nu dureaza mult. Fetele au nevoie doar de buletin (pentru a intra in camin), iar baietii… pentru prima data, au intrarea GRATUITA. Evident… o postare reusita implica si hartie igienica (pentru unii devenita din pacate optionala).

Advertisements

Tags: , , , ,

9 Responses to “fucnet”

 1. Cosminel Says:

  Asa rau imi pare ca noi la Pitesti avem usi de termopan… Nu se compara dom’le cu anunturile date pe lemn. Totusi am o nelamurire… Baiatul ala ii face laba telefonului sau el pe sine se molesteaza? Pacat ca e pe Zapp ca il sunam. Poate rapunde la beep

 2. danucblog Says:

  hahahha1!! (1!!) Imi place cerculetele magic de pus dorinte, cred ca o sa-l desenez si eu la mine in camin 🙂

 3. alina c Says:

  Ce inseamna cortoflesit?:P
  nice posts:Pla cat mai multe:D

 4. gigelian Says:

  Foaie verde de dovleac, mie-mi vine sa ma …foaie verde din tufis eu doream doar sa ma….foaie verde din odaie ce tare-i la ase in baie.

 5. Merl Says:

  :)))))))) a bah…chiar asa?
  pai daca mai gasesti sa mai pui…mi-am cacat mintile de ras!

 6. fucnet 2 « Bobo3shpe Says:

  […] Daca mai vreti materiale postate pe usile de la baie… click aici ! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: