10 milioane

10 milioane si un drum pana la mama dracu’ in praznic. Cam atat te costa sa iti iei masina inapoi dupa ce ti-o salta bulangistii. Dar de ce o ridica? Pentru ca ai parcat si tu ca tot omul aproape de locul unde habitezi, sau aproape de cine stie ce loc unde tu (posesorul masinii), aveai te miri ce shparla*.

Totul se desfasoara cu o viteza uluitoare… Jhbaaang apar pe strada cateva masinute dragute cu platforma, insotite de politia romana si de cativa comunitari. Pac… pun avariile, se dau toti jos din masini si incep sa isi desfasoare ustensilele, politistii dau prin statie tot felul de aberatii, toti isi arunca priviri care mai de care mai shmecherite si isi vad de treaba. Apoi… Zvarrrr Tarrr Pac ies proprietarii… cu bunici, cu aia mici. Pe urma inevitabil apar toate babele care stand la geam au observat actiunea. Si abia acum se dezlantuie Iadul ! Si dai cu blesteme, cu frigidere pline cu carne, cu amenintari si cu nelipsitele: “Bai asta, tu sti bai cine sunt eu ?!?! Vazand ca nimic nu tine, incep sa isi sune rudele mai piloase, iar in timp ce ei asculta melodia pusa peste “Tzaaaarul” clasic tot alaiul a plecat… cu tot cu masinile lor. In urma lor ramane doar jegul la care nu au ajuns raiderii**.

Foarte frumos, NU ?

Sfatul meu e sa belesti bine ochisorii cand parchezi :). Iar daca ai cascat bine ochisorii si ai realizat ca nu ai unde parca… atunci… e trist !

*shparla = o actiune pe care tu vrei sa o intreprinzi, de un caracter mai dubios;

**raideri = cei care fac curat pe strada cand tu faci nanica.

Imi cer scuze pentru calitate si “instabilitate”, dar nu vroiam sa ma vada ORGANU’, plus ca am filmat cu celularul. 🙂

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “10 milioane”

  1. gigelian Says:

    Misto filmuletzul! E de azi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: