HOME

Astazi am plecat cu Alexandru si Catalina din Bucuresti cu destinatia Campulung Muscel. Masina: un Logan 1,4 MPI. Volumul de bagaje: multe:):). Ruta: Bucuresti-Targoviste-Badeni :)-Campulung Muscel. Depasiri ca in filme, si un covor asfaltic foarte curat, fara pic de zapada. Peisajul: mirific, totul acoperit cu un strat gros de nea(cu exceptia partii carosabile care v-am spus ca era curata). In masina discutii care mai de care mai elevate: “francezii e porsti”,”andreea mantea e buna”, “germanii e ok”, “spaniolii e tot ok”, “ce de rahat e drumurile in Jud. Arges”, “una cu tate mari” etc.
Alexandru si-a riscat portia de mancare pentru a ma duce pe mine pana la bloc, si vreau cu ocazia asta sa ii spun: Saruuuumaaaaanaaaa !
Este foarte frumos la mine acasica… zapada, lume, vin fiert, tuica fiarta, gherete pline cu scarbosenii, si mai multa zapada, colinde ce rasuna din fiecare magazin plus hidosenia aia de brad din centru plina de luminite, cadouri si Santa spanzurati.
Soooou… Campulungeni din toate colturile, veniti acasa.
La revedere Bucuresti, la revedere Belvedere A1, la revedere bude nashpet, la revedere net de rahat ! AM AJUNS ACASA !
BTW… daca va facetzi planuri sa va destrabalati cu masina… bad news, calin Andrei a uitat sa bage plugurile si chestiile de deszapezit. Viteza maxima = foarte redusa.
Va prezint si 2ua poze de pe drum.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , ,

8 Responses to “HOME”

 1. vlad Says:

  super tare bobo. abia astept sa ne int la un vinuletz caldutz. pana atunci i pup you:D

 2. danucblog Says:

  P**a in Calin. Eu ce ma fac? Primul stalp mi-l rezerv.

 3. isaBELa Says:

  I WANT : zapada, lume, vin fiert, tuica fiarta, gherete pline cu scarbosenii, si mai multa zapada, colinde ce rasuna din fiecare magazin plus hidosenia aia de brad din centru plina de luminite, cadouri si Santa spanzurati. 😀 pe rand… 1. vin fiert, and so on…

 4. isaBELa Says:

  ah, si Badeni rulezzzzzz ! vreau si Badeni ! 😀

 5. Vally Says:

  Cea mai misto postare… superbe peisaje. Abia astept coite sa ne rupem fundurile cu celofoliile pe plaiurile mioritice… 😀 😉 !

 6. coco Says:

  frumos post. dar in sintagma “francezii e prosti” s-a strecurat o greseala. corect e ” francejii e prosti” :))

 7. Berti Says:

  Frate, cu ce drept pui tu poze de la Cetateni? ah?

 8. Ciprian Says:

  Eu sunt din campulung mai defapt sunt nascut in camapulung si acum locuiesc in (Grui). Parinti mei sunt retrasi din poienari de muscel si Badeni (Cotenesti) asa se mai spune.sii numi place ca pozele sa fie publicate aiurea pe tot felul de saituri da? eu am sa depun o plangere cu privinta la aceste lucruri…chiar la primarul orasului Calin Andrei si cei din zona badeni…pentru ca Unhiu este membru la primaria din Badeni..si am sai spun si o sa vezi ce ai sa zbori….!! adresa mea de mess este ciprian_boss60@yahoo.com dk ai ceva de spus sau de comentat dai add…!! La revedere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: