€ CASH facuti din vanzare de CAŞ

APLAUZEEEEEEEEEEEEEE !
Data:  ieri seara 🙂
Zona:  plm… centru
Bodega:  Zikill
Eram cu:  Isabela, Danuc si Vije.
Mentionez:  Nici acum, nu stiu cine dracu este IRINEL !
APLAUZEEEEEEEEEEEEEE !
Irinel satul de faptul ca trebuia sa ne cheme mereu la el la masa(pe mine si pe Danuc) s-a hotarat sa se desprinda de cardul lui si sa vina la noi. Trebuie sa recunosc ca a fost o miscare destul de riscanta stiind faptul ca atat el cat si cei din specia sa sunt vulnerabili singuri. Practic, astfel ne-am pricopsit cu Irinel !
APLAUZEEEEEEEEEEEEEE !
Imbracat ca o “gaura de covrig”, cu o caciula shucareza in varful capshorului si cu un fular trendy, Irinel a inceput sa ne impartaseasaca minunatele sale aventuri din Spania ! Iar in timp ce ne impartasea aventurile ne impartasea si mirosul sau de beeeeeee si muuuuuuuuuuuuu ! Adica putea a oaie, a vaca, a capra si a alt animal ramas pana acum anonim.
APLAUZEEEEEEEEEEEEEE !
Si acum incep perlele: el munceste in Spania, el este plin de bani, el are 20.000 de euro in portofel, el este foarte bazat, el este mai mult spaniol, el nu isi da seama cand i se termina tigara, el are magazin in Vishoi, el este egalul nostru, el este egalul nostru chiar daca are mai putina scoala, el este egalul nostru pentru ca asa crede el ca e normal, el este Irinel, el este egalul nostru cu mai multi bani dar are cizme in picioare, el este un idiot.
APLAUZEEEEEEEEEEEEEE !
Mult mai multe detalii gasiti acilisa la Danuc ! El stie ca sa povesteste !

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

3 Responses to “€ CASH facuti din vanzare de CAŞ”

  1. Razvan Dan Says:

    De ce il invidiezi pe Irinel? Te-a luat la el la masa… te-a omenit cu o bere in poala, din cate-am auzit…si tu? Cat despre miros, eu cred ca era un parfum Armani defapt, dar intra in reactie cu aurul de pe el si de-asta! Te rog ca pe viitor sa adopti o atitudine mai ingaduitoare fata de Valoare!

  2. bobo3shpe Says:

    bai frate, nu il cunosti cum il cunosc eu 🙂

  3. Fiul caprei capsunare « Danucblog Says:

    […] iertam ca este prototipul copilului de capsunar. Sa nu il condamnam ca a rasturnat o bere pe Bobo (care va povesteste de Irinel aici). Ca doar si el are aceeasi varsta ca noi. Are acelelasi numar de clase, doar ca mai putine. Are […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: