gandaci, draci, laci

La mine in camin sunt 8 “ghivete”. 4 pe o parte si evident 4 pe cealalta parte. Uimiti probabil de numarul mare de “ghivete”, gandacii, s-au gandit sa ocupe si ei una. Probabil va intrebati de ce ma agit atat ?!. De ce nu ii las si pe ei sa aiba o “ghiveta”, ca doar sunt 8 ?!. Toate sunt la fel de jegoase. Toate au aceleasi oglinzi hidoase, vesnic murdare. Iar la mai toate sunt probleme cu apa… adica daca apa calda are presiune, apa rece abia curge si invers.

Dar nu… gandacii nu au pus stapanire doar pe o “ghiveta”…  au pus stapanire pe “ghiveta” de la geam. Cea mai tare, “ghiveta” cu lumina naturala… “ghiveta” mea. Nu mai poti sa faci acum nimic pentru ca nenorocitii aia sunt peste tot. De la gandaci mari la gandaci mici, toti o ard prin “ghiveta” de la geam. Si sunt tare smecheri, cred ca au luat lectii de inot. Pentru ca de fiecare data cand ii vad ii inund, dar de fiecare data reusesc sa supravietuiasca, iar a doua zi sunt si mai multi. Probabil… ca pericolul le stimuleaza apetitul sexual.

Gandacii mi-au distrus si ultima urma de fericire. Fir-ar ei ai dracu’ cu antenele si cu picioarele lor. De azi o sa tratez gandacii cu Flit… la propriu.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

3 Responses to “gandaci, draci, laci”

  1. isaBELa Says:

    in aceste conditii trebuie sa separi activitatea de a spala vase de cea de a privi/admira pasarile din A2 cum se perinda prin camera (doar) in lenjerie intima…condoleante, my friend !

  2. VanGhelie Says:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: