Portofoliul Elevilor

Invatamantul romanesc se duce draq. Dupa calificativele de “Vorbitor de Limba Romana”, acum s-a lansat portofoliul elevului. In acest caietel/dosarel se vor include toate informatiile despre elev. Din clasa I pana in clasa a XII – a. Mai precis sa presupunem ca elevul:

– cere la baie in medie de 10 ori pe saptamana… atunci probabil se va nota in caietel ca are probleme cu prostata (sau se duce la baie sa fumeze) ?!

– intarzie in mod frecvent la prima ora… atunci se va nota in dosarel ca individul face naveta (sau ii place sa chiuleasca) ?!

– vine frecvent in stare de ebrietate la scoala… atunci se va nota in caietel ca “scolerul” lucreaza intr-o povarna pentru a isi sustine familia (sau ii place bautura si are bani de la ai lui cat sa bea zilnic) ?!

– injura in mod frecvent atat cadrul didactic cat si ceilalti colegi… atunci se noteaza in caietel faptul ca micutul din pacate are Sindromul Tourette (sau il doare in p**a de toti pentru ca are tacsu o tona de bani) ?!

– are numai note de 3 si 4… atunci se va consemna in dosarel ca datorita situatiei financiare a parintilor, mititelul nu are conditiile necesare pentru o pregatire adecvata (sau nu ii pasa de scoala si sta toata ziua si joaca dota, lineage sau counter) ?!

– se misca permanent in banca… atunci se va trece in dosarel faptul ca elevul este hiperactiv (sau saracul face naveta pe DN 73) ?!

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

8 Responses to “Portofoliul Elevilor”

 1. Lucian Says:

  DN73 nu e reparat deoarece intra in planurile diabolice ale unor savanti
  neburi care vor sa studieze transformarea “om normal -> om cu Parkinson”

 2. blogdemoldovean Says:

  Asta e pe bune? :)) Nu cred….

 3. vije Says:

  ghici !

 4. danucblog Says:

  Ba, dar care e faza cu semnul ala de la magazinul ala de tzoale?

 5. romik Says:

  ai uitat WoW. Oare ce se mentioneaza daca elevul mananca bataie de 3 ori pe zi si vine vanat la scoala? Ca are probleme cu echilibrul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: