shaorma olimpica

Am auzit aseara cele mai extreme relatatri sportive. Eram cu Vije in 86 si mergeam la Gara de Nord. Noi stateam undeva prin fata, iar echipa de “atleti”, in frunte cu marele talentat in ale sportului, erau plasati undeva fix in spatele nostru. Lotul olimpic era format din: o fatuca care se certa aprig cu cineva la telefon(probabil cu ma-sa/taica-su), 3 tipi relativ ok(pentru ca nu ii auzeam), un pusti extrem de gras si campionul “international” (care era si antrenor pentru pustiul gras).

La prima “vedere” nu au parut ‘speciali’, dar pe masura ce stateam in acelasi spatiu cu “marele antrenor”… am inceput sa il ascultam. Defapt am inceput sa tragem cu urechea la sfaturile pe care i le dadea pustiului gras. Si anume: cum ca el(pustiu) ar avea un mare viitor daca ar incepe chiar de saptamana asta ar putea ajunge chiar si la olimpiada(cand colo ala era un mic infect obsedat probabil de DOTA), daca se tine de antrenamente poate ajunge in tabere cu alti “atleti” (dintre care cativa stiu engleza) si nu in ultimul rand se pot face bani buni din atletism(in sensul ca la olimpiada, se dau 500.000 de euro sau de dolari, [nu mai stia exact valuta in care se acorda premilu]).

Antrenorul planetei ii povestea noului sau ucenic (obezitatea de pusti) despre avantajele unei diete echilibrate, despre daruirea pe care trebuie sa o ai pentru a face ceva, etc. Oricum, profesorul, incerca sa isi educe studentul.

Bun, poate spuneti ca pana acum nimic nu a fost gresit si sunteti de parere ca exagerez. Dar abia acum vine partea “cool”… cu cateva statii inainte de gara, cei doi au inceput sa devieze discutia spre mancare(pe care nu o aveau acasa). Acum, marele atlet, salveaza situatia: “Lasa ma, poate gasim o shaorma sau un hamburger la gara“.

In concluzie, la urmatoarea olimpiada, daca se baga drept proba olimpica: –Devoratul de Shaorma Individual; –Mancatul de 50 de Mici in 345 de secunde; sau – Povestitul despre Sport cand Tu Mananci Shaorma si Asculti Salam. ATUNCI, si DOAR ATUNCI, vom aduce acasa aurul olimpic. Pana atunci, sa va rugati sa nu mergeti in autobuz cu astfel de ‘”atleti'”.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

9 Responses to “shaorma olimpica”

 1. isaBELa Says:

  urasc shaorma. si 86-ele. 🙂

 2. cosminel Says:

  bobo… sufletul meu… viata mea… s-a inchis shaormeria de langa caminul meu… ce ma fac? cui ma plang? o vreau inapoi… era singurul loc unde mancam cate 2 pe zi. poate doar inscrierea la olimpiada de mici imi mai poate alina durerea de la sufletelu’ meu. imi pui si mie o pila la maestru shao (rma) ling?

  • bobo3shpe Says:

   fratzioare, daca il voi mai revedea, dupa ce il scuip, il voi ruga sa te ajute. Dar nu cred ca esti tu de nivelul lui. Tu esti la “mici avansati”, el este abia la “mici initiere”. Probabil, intr-un viitor apropiat, te va cauta el pe tine (schimb de experienta) ;). Iar daca s-a inchis shaormeria poti oricand sa mananci hamburgeri… am auzit eu de la cineva (nu dau nume) ca de la anu se vor baga ca proba olimpica. 😉

 3. danucblog Says:

  NU te mai recunosc ba. Te rog frumos sa nu renegi shaorma. Shaorma = viata. 🙂
  Serios acum, ce ar merge o shaorma! 🙂

 4. Alex G Says:

  Daca tu te lasi de shaorma eu ma apuc de alergat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: